27.1 C
București
marți, 2 iulie 2024

O mamă a obţinut fraudulos 100.000 de euro, după ce a minţit că fiicele sale sunt inuite. Instanţa a condamnat-o la trei ani de închisoare, în Canada

Publicat pe



O femeie din Canada a primit în mod fraudulos echivalentul a 100.000 de euro după ce și-a victimizat propriile fiice, pe care le-a declarat ca fiind rezidente inuite. Ea a fost condamnată la 3 ani de închisoare după ce și-a recunoscut faptele, relatează The Guardian şi Le Figaro.

Potrivit faptelor relatate de cotidianul britanic The Guardian, Karima Manji, rezidentă în Toronto, a trimis în 2016 documente pentru cele două fiice ale sale, Amira şi Nadya, cu scopul de a obţine o carte de identitate inuită.

Canadianca în vârstă de 59 de ani a locuit în Iqaluit, capitala teritoriului, în anii 1990, dar cele două fiice ale sale s-au născut în Ontario şi nu au nicio legătură cu inuiţii sau cu teritoriile din Nunavut.

Cererea a fost atent verificată de membrii comunităţii pentru a evita înregistrările frauduloase şi a fost aprobată de Nunavut Tunngavik Incorporated (NTI).

La acel moment, cei cele două fiice ale femeii, în vârstă de 18 ani la momentul…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri