20.2 C
București
joi, 4 iulie 2024

Elena Lasconi, candidata USR la prezidențiale: Nicolae Ciucă, un militar de carieră și un domn cumsecade, să vină să susțină proiectul USR dacă ne dorim cu toții ca PSD să nu ajungă la Cotroceni. Nu prea îl mai dezlipește poporul de Ciolacu (VIDEO)

Publicat pe



Elena Lasconi, liderul USR, a fost aleasă candidată a partidului în cursa pentru Cotroceni, sâmbătă, și a făcut „apel la toate formațiunile politice de dreapta să vină să susțină proiectul la prezidențiale al USR-ului”.

Elena Lasconi este candidata USR la alegerile prezidențiale

Primarul din Câmpulung a susținut primele declarații din noua sa calitate.

„94,32%, deci astăzi s-a întâmplat ceva foarte ciudat, 94,32 și la câteva puncte cred că s-a votat în unanimitate, e ciudat la USR asta! Vreau să le mulțumesc, în primul rând, colegilor mei – și pe voi vreau să vă aplaud (…) – și să îi salut și pe câmpulungeni pe această cale, pe care îi iubesc foarte mult. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat această onoare. Este o onoare pentru mine. Nu m-am gândit niciodată în viața mea că o să ajung în punctul acesta, dar cred că e ceva de bine, pentru că acesta e un drum foarte greu, incredibil de greu, dar toată viața mea am…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri