20.2 C
București
joi, 4 iulie 2024

După un meci de peste 120 de minute, Portugalia a reușit să se califice și va juca cu Franța în 5 iulie. Ronaldo a plâns din cauza lui Oblak

Publicat pe



Portugalia a câștigat cu 3-0 meciul cu Slovenia, la loviturile de departajare, după un meci de peste 120 de minute. Portugalia este una dintre favoritele la câștigarea EURO 2024.

Diogo Costa a apărat trei penalty-uri

În finalul primei reprize de prelungiri din optimea Portugalia – Slovenia, 0-0 la finalul celor 90 minute, Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi. De vină a fost penalty-ul parat de Jan Oblak.

Diogo Costa, portarul celor de la Porto, a salvat în trei rânduri, trimițându-și echipa într-un „sfert de foc” cu Franța, care va avea loc pe data de 5 iulie, ora 22:00.

Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes au marcat trei goluri, astfel, Portuigalia cu un scor 3-0 a obținut biletul către sferturi.
Portugalia, despre care s-a speculat că a pierdut intenţionat cu Georgia pentru a-şi uşura parcurusul în fazele eliminatorii de la turneul final, şi Slovenia, ieşită din grupă fără să câştige măcar o dată, dar şi fără să…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri