23.1 C
București
duminică, 30 iunie 2024

Ce a pățit o familie în vacanța de Rusalii petrecută la un hotel all inclusive de pe litoralul românesc:„Au reușit să ne gonească”

Publicat pe



Minivacanța de Rusalii a strâns mulți turiști pe litoralul româneasc. Nu puțini au fost cei care au plecat nemulțumiți.

Sărbătoarea de Rusalii a venit cu o minivacanță mult așteptată de români. Aceștia și-au făcut planuri din timp pentru a petrece timp în familie. Potrivit autprităților, weekendul de Rusalii din acest an a fost „cel mai bun”, încasările fiind peste 16 milioane de euro, doar din cazări.

Cei mai mulți au ales ca destinație stațiunile de la malul Mării Negre. O familie formată din doi adulți și trei copii a ales să se relaxeze în acel weekend prelungit într-un hotel cu servicii all inclusive din stațiunea Saturn.

Citește și: Imaginile fierbinți cu Lavinia Pîrva în costum de baie, pe plajă, în vacanță. Bruneta a pus pe jar imaginația fanilor

Prin ce experiență greu de uitat a trecut familia în minivacanța de Rusalii pe litoralul românesc

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unei surse, părinții au ales…



Sursa: a1.ro

Articolul precedent
Din 1 iulie, în „Alba Blaj” Arena Campionatul European de volei Under 18, cu România printre protagoniste De luni, 1 iulie, în „Alba Blaj” Arena se dispută Campionatul European Under 18 la volei feminin, printre protagoniste fiind și reprezentativa României. Catrin-Elena Ștefanov (16 ani, din Meteș, legitimată la CSM București) și Daria Ocenic (nici 15 ani, din Sibiu, componentă a vicecampioanei Volei Alba Blaj) fac parte din efectivul naționalei de volei feminin a României, pregătită de un antrenor originar din Alba, mai precis din Ocna Mureș, binecunoscutul Adrian „Bagheera” Radu (care activează la Dinamo București). Cele mai bune 16 echipe din Europa, la această categorie de vârstă, vor juca în grupele de la Blaj (grupa A) și Heraklion (grupa B). Semifinalele și finalele se vor disputa tot la Blaj. România va debuta pe 1 iulie, contra Spaniei, de la ora 17.30. Conform Federației Române de Volei, 17 jucătoare ”tricolore” au început pregătirea pentru Euro Under 18, cu gândul la un parcurs cât mai bun la turneul final: Eva Marin, Bianca Cucu, Alexia Toma, Sara Buricea, Daria Cocan, Catrin Stefanov, Alexia Ruci, Ioana Cricleviț, Daria Ocenic, Daria Stănculescu, Ștefania Neagu, Carla Pârv, Vanesa Grigore, Maria Știrbu, Eva Vizitiu, Alexandra Colesnicov și Alesia Balica. Stafful României este compus din Adrian Radu (principal), Gabriel Enache, Adrian Negrei (secunzi), Mihai Mincă (kinetoterapeut). Între 1 și 13 iulie 2024, Blajul va fi gazda unei competiții de cel mai înalt nivel. Speranțele voleiului european și mondial vor juca la Euro 2024. România este co-organizatoarea turneului, alături de Grecia, și va juca în fața propriilor suporteri. Adversarele echipei noastre vor fi Italia, Serbia, Olanda, Croația, Slovenia, Belgia și Spania. În Grupa B, care va avea loc la Heraklion, în Grecia, vor juca, pe lângă formația țării gazdă, Turcia, Polonia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Finlanda și Lituania. În serii vor fi șapte etape, după care primele două clasate vor merge în semifinalele care vor avea loc la Blaj, la fel ca și finala mare și cea mică. „Tricolorele” vor întâlni în ordine Spania (luni, 1 iulie), Sebia (marți, 2 iulie), Slovenia (miercuri, 3 iulie), Țările de Jos (vineri, 5 iulie), Croația (sâmbătă, 6 iulie), Belgia (luni, 8 iulie) și Italia (marți, 9 iulie), toate la ora 17.30. Recent, în Albania, naționala Under 18 a României a încheiat pe locul 4 Campionatul Balcanic.
Articolul următor

Mai multe stiri

Ultimele Stiri