20.2 C
București
joi, 4 iulie 2024

24 de migranţi au fost găsiţi deshidrataţi şi speriaţi în remorca unui TIR. Polițiștii de frontieră i-au descoperit ascunși printre piesele de mobilier din remorcă

Publicat pe


24 de migranţi au fost găsiţi deshidrataţi şi speriaţi în remorca unui TIR care, în acte, transporta mobilier. Unul dintre migranţi, care suferea de diabet, a sunat la 112 şi a cerut ajutor, iar ulterior au fost găsite mai multe persoane care au necesitat îngrijiri medicale, printre care şi doi copii.

Cât timp aştepta să treacă de cozile kilometrice de la Vama Nădlac 2, şoferul TIR-ului, înmatriculat în Turcia, a oprit aerul condiţionat din remorcă.

Ar fi încercat să nu trezească suspinciuni pentru că, în acte, transporta mobilă pe ruta Turcia – Belgia. În realitate însă, în remorcă se aflau 24 de migranţi. Totul a ieşit la iveală când unul dintre ei a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Polițiștii de frontieră i-au găsit ascunși printre piesele de mobilier din remorcă. Primii care le-au acordat primul ajutor au fost cei de la echipajul SMURD din vamă.

„Am înțeles că au stat aproximativ 15 ore. Unul nu a mai rezitat. Erau…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri